Omgeving

Ontdek de Noardlike Fryske Wâlden

Onze B&B Noordermeer landelijk verblijf bevindt zich in het hart van Nationaal Landschap Noardlike Fryske Wâlden. Een uniek gebied dat zich kenmerkt door vele cultuurhistorische en natuur elementen.

Burgum staat bekend als 'wâld- en wetterdoarp'. De omgeving leent zich uitstekend voor fietsen, wandelen, varen en paardrijden. Het dorp Burgum is de hoofdplaats van de gemeente Tytsjerksteradiel en telt ruim 10.000 inwoners. Het winkelaanbod is groot, er is volop gratis parkeergelegenheid en er zijn diverse horecagelegenheden aanwezig. Uiteraard voorzien we u graag van tips!

Op https://www.eropuitinfriesland.nl/ leest u alle informatie over Noordoost Friesland. Ook onderstaande websites zijn aan te bevelen:

Culturele hoofdstad 2018

Leeuwarden en Fryslân staan in 2018 in het teken van Culturele Hoofdstad van Europa.Het belooft een sprankelend jaar te worden waarin honderden projecten en evenementen plaats zullen vinden in Leeuwarden en de gehele provincie Fryslân. Projecten en evenementen die u wellicht zullen verrassen door hun moed, creativiteit en verbeelding.

Ook in onze regio Noordoost Fryslân zullen er talloze evenementen plaatsvinden. 

Bent u benieuwd wat Leeuwarden-Fryslân 2018 te bieden heeft? Het hoofdprogramma vindt u op: https://www.friesland.nl/nl/culturele-hoofdstad/programma