Het verblijf

Rust, ruimte en sfeer

Wij beschikken over een ruime en sfeervolle 2-persoonskamer met prachtig vrij uitzicht over de landerijen. De kamer bevindt zich op een eigen etage in de schuur van een typische Friese kop-hals-rompboerderij en is recent volledig gemoderniseerd.

De kamer is van alle gemakken voorzien. Zo heeft u een eigen douche en toilet, kunt u koffie en thee zetten en heeft u een heerlijk zitje bij het raam. Er is een televisie en u kunt gratis gebruik maken van WIFI. De kamer heeft een klein Frans balkon, voorzien van openslaande deuren. Roken is op de kamer niet toegestaan.

Wilt u genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt of zelf uw ontbijt verzorgen? Alles is bespreekbaar! We kunnen daarbij rekening houden met al uw (dieet)wensen.

Kinderen zijn van harte welkom in onze B&B. We kunnen kosteloos een kinderbedje (voor kinderen t/m 3 jaar) en kinderstoel op de kamer plaatsen.

Rondom de boerderij

Onze boerderij is omringd door weidse uitzichten. In de zomer kunt u onder het genot van een kopje koffie of borrel genieten in onze tuin. Rondom de boerderij er is voldoende ruimte om te spelen op o.a. de trampoline en schommel.

Ook dieren vindt u op onze boerderij. Maak kennis met onze hond, kat, kippen en Friese paarden. 

Onze B&B bevindt zich aan een uniek wandelpad, de Tsjoegensreed, wat zich typeert door eikesingels en een authentiek coulissenlandschap. Als u geluk heeft spot u in de ochtend- of avonduren één van de vele reeën die ons gebied kent.

Fietsend de Fryske Wâlden verkennen? U kunt gratis gebruik maken van 2 fietsen tijdens uw verblijf.